Csapat: Cukrász Racing Team
Csapatvezető: Urszuly Péter

Versenyautó: Lada 2105
Pilóta: Urszuly Péter
Navigátor: Urszulyné Gurzó Brigitta

Ajánlatkérés / érdeklődés

+36 30 158 0893

A csapatról:

Urszuly Péter vagyok, szakmámat tekintve cukrász, innen ered csapatunk neve is. Családomnak mindig is volt Ladája, amit végtelenül imádtam, így, amikor oda került a sor vettem magamnak egyet. Kis ideig még a BMW-t is kipróbáltam, aztán 2019-től komolyabban vettem a Ladás projektet és onnantól kezdve építjük a csapatot jóbarátommal, Attilával. Az első perctől kezdve együtt csinálunk mindent a szereléstől a szervezésig.

Később csatlakozott a párom is, akivel a Rabócsiringen találkoztunk és néhány évre rá ott is kértem meg a kezét! Szerencsére ugyanolyan őrült, mint én és mindenből kiveszi a részét. Csapatunk részévé vált Szandi barátunk is, aki Ladás körökben mozgott és szintén minden helyzetben megállja a helyét. Végül, de nem utolsó sorban a Cukrász Racing Team erősítésére érkezett sógornőm Timi és férje Gergő, akik konkrétan beleszerettek ebbe az egészbe.

Mi egy jó értelemben vett bolond csapat vagyunk, sosem adjuk fel és mindent magunknak csinálunk. Változás következik, ugyanis miután 6 motorom lett csapágyas és rám aggatták a „Csapágykiller” becenevet, így most lecseréljük a Lada erőforrást BMW motorra és csak a nézőknek fogunk autózni bárhol is járunk!