Kik is vagyunk mi?

Ismerj meg minket! 

Főtevékenységünk autóalkatrészek viszonteladása a legnagyobb áruházak partnereként. Nevünkből adódik, hogy kizárólag tuning és verseny elemek beszerzésével foglalkozunk.
Tudod mit keresel? Tudod mennyit költenél rá? Töltsd ki a megrendelőlapot és bízd ránk a keresést.

Az alkatrészeket megrendelésre szállítjuk és árajánlatot készítünk minden ügyfélnek. Több beszállító készletét ellenőrizzük és listázzuk.

A tuning mellett fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek prémium minőségű autókozmetikai termékeket kínáljunk. Tőlünk be lehet szerezni mindent egy teljes körű autóápoláshoz.

Ezeket a termékeket küldjük autókozmetikáknak és versenyzőknek is. Ha nekik megfelel, akkor a mindennapi használatra is tökéletes választás lesz.

Marketing-Line néven saját fejlesztésű hirdetési hálózatot üzemeltetünk a magyar autósport szereplőivel szorosan együttműködve. Ez egy többrétegű kapcsolatrendszer tulajdonképpen, ami mára országosnak mondható.

Nyomtatott és digitális reklámot biztosítunk az ország különböző autós eseményein, valamint itt a saját oldalunkon. Minden nálunk regisztrált versenyzővel személyes kapcsolatot ápolunk, ami jelentősen megkönnyíti a közös munkát. Vállalkozások számára ajánljuk elsősorban, de felhasználható közösségi felületek és egyéb szakterületek népszerűsítésére is.

A fentiekkel összefüggésben áll a reklámanyagok házon belüli tervezése. Képek, feliratok, logók akár matricára, akár szórólapra.
Itt készítjük el a szponzormatricákat is a versenyekre.

Szakképzett grafikusunk segítségével készítjük rendelésre a termékeket. Az egyedi kérés nem akadály, csupán egyeztetés szükséges.

Céginfo

Adószám: 57455918-1-31
Nyilvántartási szám: 56086276
Székhely: 2500 Esztergom
Telefon: +36304968357
E-mail: info@tuning-line.hu
E-mail: marketing@tuning-line.hu